Prøv disse 3 ting og bliv bedre til odds

I Danmark er odds meget populære, da vi generelt er enormt store fans af sport. Vi elsker at se det i fjernsynet, at dyrke det, at høre om det og helt bestemt også at tale om det. Sport er en helt fundamental ting i den danske kultur og uden den, ja, så ville det være svært at få et fritidsliv til at fungere for mange, da det simpelthen er grundstenen. Noget der er stort set lige så populært som sport er, at man kan spille om resultaterne i sport. Det kalder man populært odds og går egentlig bare ud på, at man satser et bestemt beløb på, at en kamp får et bestemt udfald. I dag kan man endda satse på ting såsom antal hjørnespark, hvem der scorer og hvem der har mest boldbesiddelse. Der er altså mange ting, som man kan satse sine penge på, men hvordan bliver man bedre til odds og sørger for, at man vinder mere end man taber?

Forstå hvad du smider penge på

Det første råd er egentlig meget simpelt, men kan godt være det sværeste for mange. Du skal nemlig først og fremmest forstå, hvad det er du har gang i. Du skal forstå selve hjemmesiden du bruger, hvordan den virker og være sikker på, at du har den 100% i din magt, så du ikke smider penge på noget du ikke burde eller gør andre ting, som ikke er så smarte. Derudover skal du forstå selve spillet. Mange oddser på en masse forskellige ting og så vinder de nogle stykker, hvorefter de tror de er eksperter i tennis, selvom de aldrig har set mere end 5 kampe. Hvis du oddser på fodbold, så sæt dig ind i fodbold, så du ved vanvittigt meget om det. Det er den bedste måde.

Små beløb bliver til mange – tag få store i stedet

Hvis du gerne vil blive god til odds, så kræver det også, at du spiller på kampe, som måske udfordrer dig lidt eller er noget, som du ved meget om. Der er en måde, hvor man kan tvinge dette til at ske. Det du gør er, at du sætter dit gennemsnitlige sats op, men til gengæld oddser du ikke nær så meget. Du oddser altså et stort beløb, men med store mellemrum. På den måde skal du være sikker på, at du ved hvad du laver, da du ellers kan tabe stort.

Prøv forskellige variationer

En af de sjoveste måder at blive bedre til odds på er simpelthen bare at spille det. Her skal man dog ikke spille det samme hele tiden, men lidt variation er godt og giver en ny vinkel på det spil, som man normalt spiller. F.eks. er der et alternativ til odds, som fungerer lidt på samme måde, men alligevel er ret forskellige. Det heder asian handicap. Det kan være en stor og spændende udfordring, så lær at spille asiatiske handicaps og så kan du udvikle dine evner til odds.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *