Føl dig lækker hver eneste dag

Føl dig lækker hver eneste dag

For de fleste er festligt komsammen eller bare en date med vennerne, også lidt en undskyldning for at gøre lidt ekstra ud af os selv. Vi føler os ekstra godt tilpas, når de fineste sko er fundet frem og skjorten er strøget, eller der er brugt ekstra tid på at lægge makeup og finde det fine lingeri frem. Hverdagen blegner lidt i sammenligning, og vi glæder os for det meste altid til weekenden. Men behøver der være så stor forskel? Kan man ikke pifte hverdagen lidt op?

Giv dig tid til dig selv

Du kender garanteret godt det med at have en lang liste over ting, som du gerne vil nå i løbet af ugen. Du har ikke lige tid mandag, heller ikke tirsdag, og før du når at kigge på den igen, er det fredag. Din tid forsvinder som sand mellem dine fingre, og du har aldrig tid til dine egne projekter. Men prøv engang i et par dage, at skrive ned, hvor lang tid du reelt bruger på dagens forskellige gøremål. Du vil sandsynligvis opdage, at der er en masse tid til overs indimellem, du bruger den bare ikke konstruktivt.

Tiden forsvinder, når vi bruger den på at slappe af ind imellem dagens opgaver. Vi tager lige ti minutter mellem aftensmaden og opvasken, eller et kvarter til at slappe af før vi går ud med hunden. Sociale medier stjæler nemt en time eller to i løbet af dagen.. Al den tid forsvinder, fordi vi ikke bruger den konstruktivt. Vi har alle brug for at slappe af, så sæt tiden af til det. Giv dig selv lov, og gør noget godt for dig selv. Du kan nemt gøre det til en vane at bruge tid på hjemmelavede smoothies, eller give dig selv en time til bare at nyde din nyeste cd.

Der er masser af plads til luksus hver dag

Tid til afslapning giver mere overskud til resten. Alligevel skal vi igennem fem hverdage, før vi kommer til weekenden. Men, der er ingen regler for, at man ikke må nyde hverdagen alligevel. Pæn makeup, lækkert lingeri og dyre sko er ikke noget man behøver at gemme til weekenden. Hvorfor betale tusind kroner for et par flotte sko, og så ikke bruge dem mere end et par gange om måneden? På med dit yndlingstøj og dine dyreste sko, og føl dig lækker hele dagen i stedet.

Det samme gælder for dem, der føler sig ekstra fine, når der bliver brugt lidt ekstra tid på hår og makeup. Med lidt øvelse, tager det slet ikke så lang tid, og det giver et kæmpe boost til selvsikkerheden. Sidst, men ikke mindst, så køb et sæt lækkert lingeri eller to til dig selv. Flot og sexet lingeri er ikke kun til undertøjsmodeller, og det er heller ikke noget man kun har på, når andre kan se det. Lingeri er for dig selv, først og fremmest. Brug det til dagligt! Ingen kan se det, men du føler dig super sexet, og kæresten er helt garanteret kæmpe fan af ideen.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *