Er det smartere at tage et kviklån end et banklån?

Person låner penge på sin computer

Til det ovenstående spørgsmål vil de fleste svare, at et banklån er mere fornuftigt end et kviklån. Men er det sandheden? Eller skal man kigge på det på en mere nuanceret måde? Her kan du blive klogere på, hvad fordelene er ved henholdsvis kviklån og banklån.

Her er fordelene ved kviklån

Der er faktisk en del fordele, der kan fremhæves, når det kommer til kviklån. Her er nogle af de største, som du vil opleve, hvis du vælger at optage et hurtigt lån på internettet:

  • Din ansøgning vil blive behandlet hurtigt
  • Du kan ofte få pengene udbetalt inden for en overskuelig fremtid
  • Du behøver ikke at fortælle, hvad du vil bruge pengene til
  • Du har mulighed for at sammenligne mange forskellige lån, inden du træffer dit valg

Dette er blot nogle få ud af mange fordele. Udover disse, der har været de samme i længere tid, er der sket en ændring på lånemarkedet, som også gavner låneren.

I slutningen af 2019 blev det bestemt, at kviklån max må have en ÅOP på 35%. Dette tiltag er med til at dræbe det dårlige ry, som kviklån har haft.

Her er fordelene ved et banklån

Her kan du finde ud af, hvad de største fordele er ved banklån. Dette er de største:

  • Du kan få rådgivning omkring lånet og din økonomi hos din bankrådgiver
  • Du kan finde nogle ret billige lån
  • Du kan få pengene med det samme, hvis du er forhåndsgodkendt til at låne

Der er altså også en del fordele ved at vælge at låne i sin egen bank. Men hvad er ulempen? Den største ulempe er, at du kan risikere at blive afvist. Banken er mere konservativ, når det kommer til at behandle låneansøgninger. Dette kan dog både være godt og skidt. Det er nemlig langt fra en fordel at blive godkendt til at låne, hvis du ikke har råd til at have lånet.

Find en god online låneudbyder – for eksempel Simbo

Hvis du ønsker at tage et lån på nettet, bør du sikre dig, at du finder en god udbyder. Dette kan for eksempel være Simbo.

Hos Simbo kan du låne gratis i 30 dage, hvis du er ny kunde. Så hvis du mangler et mindre beløb og ved, at du kan betale lånet tilbage inden for 30 dage, så er det helt gratis for dig.

Herudover overfører Simbo pengene til dig 24/7, hvilket er fordelagtigt, hvis du manglerne pengene nu og her.

Er banken snart lige så smart som andre online lån?

Banken har gjort rigtig meget for at opnå de samme hastigheder, som kviklånsudbyderne tilbyder. Samtidig med dette er der blevet fastsat visse tiltag, som gør, at det ikke altid er lige så hurtigt at tage et kviklån længere.

Men er banken snart lige så smart som online udbyderne? Hvis du er forhåndsgodkendt til at låne i din bank, er det et klart ja. Den eneste forskel er dog, at du stadig skal redegøre for, hvorfor du vil låne penge.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *