Sommerens mest vanvittige kostumefest

sommerhygge

Danskere er vilde med at holde fester. En gang imellem finder vi på, at det er tid til en kostumefest for at gøre tingene lidt anderledes. Hvis du kan få alle med på ideen, er det en virkelig sjov og underholdende måde at bruge en aften på. De fleste synes at det er sjovt at klæde sig ud, og tager gladeligt muligheden for at være en anden person, bare for en aften. Temaet skal være noget som alle kender, og helst noget der giver rig mulighed for at være både flot, kreativ eller kikset. Et bud på en godt tema til sommeren er piratfesten.

Kreative kostumer for alle

Mulighederne er mange, når der inviteres til piratfest. Det er nemt selv at fikse et lille kostume derhjemme, hvis man ikke er klar til at skeje helt ud. Der skal slet ikke så meget til. En gammel skjorte med vest, en stribet trøje eller endda bare en top uden ærmer er et godt sted at starte. Tilbehøret er nemlig det, der virkelig gør en forskel, og jo mere desto bedre. Tænk på alt det, vi forbinder med pirater: Klappen før øjet, bandana tørklædet om hovedet og træbenet. Store øreringe og armbånd pynter godt, og sort makeup under øjnene gør underværker for begge køn!

Der findes rm masse gode piratfilm og serier til inspiration til dem, der vil være endnu mere kreative. Mon ikke der kommer en næsten perfekt kopi af Jack Sparrow, eller en smuk nyfortolkning af Anne Bonny eller Mary Read? Her er rig mulighed for at være kreativ og selv bestemme om man vil være flot, sjov, historisk korrekt eller bare super sexet. Hvis tiden er knap, findes der et stort udvalg af flotte, sjove, seje og sexede kostumer online, hvor man også kan købe et væld af forskellige rekvisitter til at skabe den perfekte stemning til piratfesten.

Alle pirater skal gå planken ud

De fine pirater skal selvfølgelig have et sted at slå sig løs, når de vælter ind på land for at finde rom og herligt selskab. Pynt festlokalet op som en vakkelvoren havnekro, eller hold festen udenfor på stranden, hvor jeres skib er gået på land. Se om ikke der kan anskaffes kister med guldmønter af chokolade, små tønder med rom eller anden alkohol til bordet, og sværd til kamp, når festen kommer rigtigt i gang. Hvis festen holdes udenfor, er det næsten obligatorisk at lave en planke, som piraterne kan gå ud. Allerhelst i vandet på en varm sommerdag!

Til festen hører sig selvfølgelig godt med musik og gerne festlige lege, der passer til temaet. Det sker selvfølgelig altid at et par af festens gæster tropper op uden kostume. Her kan man snildt have lidt ekstra rekvisitter klar ved døren, som for eksempel bandana eller en hjemmelavet klap til øjet. Eller, hvad med at male det historiske ”P” i panden på dem, som man i gamle dage tattoverede på dømte pirater i Caribien, så ingen var i tvivl om hvad de var? En passende straf for den anonyme pirat, der vover at klæde sig som en landkrabbe!

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *