Drukspil til festen: 3 gode forslag

Drukspil til festen: 3 gode forslag

En fest er altid bedst, hvis der ikke er gået ned på drukspil. Der findes heldigvis rigtig mange drukspil, du og de øvrige festdeltagere kan give sig i kast med. Hvis du ikke kender til specielt mange drukspil, så er du dog kommet til det rette sted. Her bliver du præsenteret for tre gode forslag, der appellerer til langt de fleste.

1. Ølbowling

Én af de klassiske drukspil, som de fleste kender. Det er dog et spil, der kræver en del plads. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er et simpelt spil, som alle kan finde ud af. Spillet spilles af to hold med to spillere på hvert hold. De to spillere skal forsøge at vælte en dåse, der står mellem de to modstanderes stole.

Hver gang en dåse væltes, så skal det hold, hvis dåse er blevet væltet, dele den væltede dåse. Hvis det virker en kende for voldsomt, så kan man i stedet vælge at hver spiller har sin egen øl, som de drikker et fast antal slurke fra. De helt oprindelige regler er dog at dåsen skal deles mellem de to spillere på det givne hold.

2. Vandfald

Vandfald er også et kendt spil, men det er dog en kende mere omfattende end andre drukspil. Der er nemlig en lang række regler, der skal være styr på. Derfor er det en god idé at have en mobil liggende med reglerne, så de altid er ved hånden. Hvert kort, der kan trækkes fra bunken, har nemlig sin helt egen funktion.

Hvis du gerne vil sætte gang i festen, så er det Vandfald spil en oplagt idé. Der kan nemlig hurtigt ryge store mængde alkohol ned, hvorfor det også vil skabe en god stemning. Spillet i sig selv er ret enkelt, men det kan være svært at huske alle regler. Det er derfor, du altid bør have en seddel eller en mobil med reglerne på.

3. Beer Pong

Beer Pong er også altid et sikkert hit. Hvis du skal have den fulde oplevelse, så bør du dog købe et decideret bord til formålet. Med et rigtigt beer pong bord, så er du sikret, at opstilling og afstand mellem kopperne er korrekt. Derfor er det også værd at investere en mindre sum penge i et sådant bord.

Et beer pong bord kan typisk fås til mellem 700 kr. og 1.000 kr., hvorfor det ikke er alverden, du skal ofre, for at få fingrene i et sådant bord.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *