Styrk dit barns motorik og fantasi med smarte BAKOBA byggeklodser

byggeklodser

Byggeklodser er noget, der går langt tilbage. Helt tilbage i 1947 blev de første plastik byggeklodser lanceret af det britiske mærke Kiddicraft. Der er dog ingen tvivl om, at de meste kendte byggeklodser i verden i dag er de danske byggeklodser ved navnet LEGO. Disse byggeklodser er supersmarte, men de egner sig dog ikke til de små børn, der gerne skal have store klodser uden små dele. Når du skal stimulere et mindre barns fantasi og motorik, skal du derfor have fat i nogle lidt større og også mere sikre byggeklodser. Her er BAKOBA byggeklodser et rigtig godt valg.

BAKOBA byggeklodser er lavet af skum og nemme at samle

Til modsætning fra andre byggeklodser, så er BAKOBA byggeklodser produceret i et skummateriale, der selvfølgelig er ftalatfrit, så det ikke er farligt for de små at gumle i. Byggeklodserne er rigtig nemme at sætte sammen med medfølgende pinde, og med de mange forskellige former af klodser, samt mængden af huller og udskæringer rundt omkring i klodserne, så er det nemt for barnet at sammensætte dem på rigtig mange sjove måder. Det er uden tvivl noget, dit barn kan bruge mange timer på. Samtidig er BAKOBA klodser et godt samlingssted for dig og dit barn, hvor i sammen kan være kreative.

Når du sætter dig ned på barnets niveau og begynder at lege med klodser eller andet med dit barn, så styrker du også dit og dit barns relation. Det er således både godt for dit barn, men også for båndet mellem jer, hvis du vælger at sætte dig ned og lege med noget så simpelt som klodser.

Brug din fantasi eller køb færdige pakkesæt

Nogen er super gode til at finde på mange sjove sammensætninger, mens andre har brug for en form for brugsanvisning. Uanset om du tilhører den ene eller den anden gruppe, så kan de smarte skumklodser bruges. Med i hver pakke medfølger nemlig nogle forslag til, hvordan du og dit barn kan samle klodserne, og der er garanteret mindst fem forskellige måder at samle klodserne på i hver pakke. Når i er færdige med leg, er det ingen problem at skille klodserne ad igen, så de kan bruges næste gang, der skal leges.

Du er selvfølgelig på ingen måde bundet af forslagene, og du kan frit sammensætte klodserne på kryds og tværs mellem flere pakker. Når barnet bliver lidt større, og det er ved at være klar til at lege med legoklodser, så er BAKOBA klodser lavet med smarte connectors, der gør det muligt at kombinere de store skumklodser med klassiske legoklodser.

Dette åbner igen dit barns verden for en hel ny række af smarte kombinationer, der fører en masse timers leg med sig. BAKOBA klodser kan desuden flyde, så de er nemme at bruge som badelegetøj, og skulle det ske, at klodserne bliver beskidte, så kan de vaskes ved 30 grader.

Det er kort fortalt et rigtig smart stykke legetøj, der virkelig kan motivere både dit barns fantasi og motorik, men som samtidig er super nemt at holde rent og vedligeholde.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *