Brug de rigtige fodboldstøvler og up dit game

fodboldstøvler

For at blive klar til kamp er der garanteret en række ritualer, du går igennem. Måske skal du spise noget bestemt til morgenmad eller lave nogle bestemte opvarmningsøvelser. Måske strammer du lige fodboldstøvlerne en ekstra gang eller to, inden du bevæger dig ud på banen.

Og hvordan fodboldstøvlerne lige sidder og ser ud den dag er ikke uvigtigt. Tværtimod så kan dine fodboldstøvler have stor indvirkning på dit spil. Hvis ikke de sidder som de skal, kan dit næste spark blive skævt, eller du kan risikere at få ømme fødder under kampen.

Så undervurdér ikke fodboldstøvlernes værdi. Og er du træt af de gamle, så hellere køb nogle nye før eller senere, for de skal jo også lige løbes til inden næste kamp.

Vælg den rigtige fodboldstøvle

Når du skal vælge den rigtige fodboldstøvle, så er det selvfølgelig først og fremmest størrelsen, som har betydning. Derfor er det vigtigt at prøve skoene i en butik eller købe et par forskellige størrelser med hjem, når du handler online.

Det er også bedst at prøve skoene om eftermiddagen, da dine fødder vil være en smule hævet efter dagens strabadser. På den måde får du en støvle, der ikke pludselig er for lille, når du skal bruge den til en sen kamp.

Når du prøver et par støvler på, så er det vigtigt, at der er cirka en centimeter fra skoens spids til dine tæer. Så er du sikker på, at dine fødder har nok plads til at bevæge sig inde i skoen og derved ikke bliver ømme.

Hvis du har meget brede fødder, kan det også være en god ide at kigge efter specielle støvler, som har den nødvendige bredde. New Balance fodboldstøvler er for eksempel et godt bud. Husk man sparker ikke godt med en for lille fodboldstøvle.

Fodboldstøvlerne, som passer kun til dig

Når størrelsen er på plads, så er det vigtigt, at du også vælger en fodboldstøvle, som du føler passer unikt til dig. Fodboldstøvler som gør, at lige præcis du kan uppe dit game.

Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilket materiale dine støvler er, og hvad du egentlig er ude efter. Fodboldstøvler fås med en overdel af læder, en overdel af mikrofiber eller en vævet overdel.

Vælger du læder, som gennem historien er det mest brugte, så er det vigtigt at huske, at de giver sig en del mere end de øvrige materialer, som i stedet beholder nogenlunde samme pasform, som da du købte dem.

Fordelen ved en mikrofiberoverdel er, at den er lettere end en læderstøvle. Og hvis du er ude efter en fodboldstøvle, som følger hver enkelt lille bevægelse i din fod, så skal du vælge skoen med den vævede overdel.

Nogle steder er det også muligt at få personliggjort sine fodboldstøvler. Så kan du fx skrive dit eget navn eller holdets navn, og får på den måde en speciel detalje.

Det bedste råd til at købe nye fodboldstøvler er at have tålmodigheden med. Måske skal du prøve 10 par, før du finder den helt rette.

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *