Gør dig klar på en elektronisk fremtid

fremtid

Ligegyldigt hvem du, ligegyldigt hvor du er, så ser du ind i en grønnere fremtid. Lige nu har den svage udsigter. Vores forbrug og udledning af CO2 stiger fortsat fra dag til dag.

At vores politikere, erhvervsfolk og borgere anser klimakrise som et problem, vi skal håndtere, er der dog forholdsvis enighed om. Den grønnere fremtid er stort set uundgåelig, i alle tænkelige scenarier.

Derfor vil vi også opleve store forandringer, hvoraf den første synes at være rettet mod vores transport. Elbiler, el-busser, el-toge, el-løbehjul, elcykler, el, el, el. Sådan bliver fremtiden, du må forholde dig til.

Den nye virkelig er uundgåelig

Forestil dig et scenarie, hvor vi fra 2021 vælger fra dansk side, at den temperaturstigning vi ser, de have, der stiger, og den biodiversitet, der får ringere levemuligheder.

Forstil dig alt det, og forestil dig så, at vi fra 2021 intet gør ved det. At vi fravælger klimakrisen, fordi den ikke passer til liv, til vores finansmarkedet, til den måde vi ser verden.

Det virker så langt fra den verden, vi i Danmark lever i. Modsat ledere som Trump og Bolsonaro har vores politikere godtaget, at vi står i en krise, og at vi må gøre noget ved den.

Vi kommer ikke til at kunne glemme problemet eller feje det ind under gulvtæppet, for hele krisen fjerner det tæppe, vi vil feje det ind under.

Altså bliver vi nødt til at handle både fra politisk, fra erhvervsmæssig og borgernes perspektiv. Vi må handle og det lader til at elbilen er et ret fornuftigt sted at starte.

Argumenterne holder ikke stand

Modstandere af elbiler vil fortælle dig, at bilerne er dyre, at en ladestander er svær at finde, og at du ikke kommer langt på literen.

Det er sandt i nogle tilfælde, men forkert i langt flere.

En ladestander kan du få installeret i dit eget hus. Skulle en ladestander derhjemme ikke være nok, så kan du finde mere en tusind af dem spredt udover det danske landskab.

Det siger også noget om kilometer på literen. For jo større mulighed, du har for at tanke, des bedre er muligheden for at dække de kilometer, du har behov for.

Der er områder, hvor modstanderne har argumenter, der holder vand. Men heldigvis for den glade elbils-entusiast, kan det hurtig indhentes.

Prisen på elbilen er allerede på vej ned og udviklingen er meget hurtig. En ladestander bliver også forbedret. Altså kan de lade hurtigere op på vejene. Derhjemme behøver du formentlig ikke skifte den ud, da den kan lade natten over.

Og den el, som bilen kører på, bliver grønnere og grønnere.

Det lille smukke, danske land

Det giver kun mere og mere mening at investere i en elbil. Specielt med den nye grønne beskatning på diesel- og benzinbiler.

Specielt også fordi du befinder dig i et perfekt og ideelt elbils-land. Distancen er ikke stor, fra den ene ende af landet til den anden, derfor er elbilen allerede i dag en god bil og ikke et godt alternativ.

Desuden kommer en stor del – og stadig voksende del – af vores energi for bæredygtig energi.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *