Katrine havde tør hud indtil hun prøvede Shieseido Bodycare

Du kender det godt. Vejret bliver koldere, og du begynder at se forandringer i din hud. Den skarpe vinterkulde kan gøre selv den mest fugtige og spændstige hud trist, tør og træt. Katrine har prøvet et utal af produkter, men det var først efter mødet med nogle nye hudplejeprodukter, at Katrine oplevede en ændring. Det kan være en jungle at finde rundt i den jungle af hudplejeprodukter, der er på markedet i øjeblikket. Der findes et utal af produkter, som lover guld og grønne skove. Katrine var, ligesom mange andre nok også er, forvirret og træt af at købe produkter, som ikke virkede som forventet. Det var indtil hun prøvede produkterne fra Shieseido Bodycare.

Hudplejeprodukter med gode egenskaber

Fordelen ved Shieseido’s produkter er at de findes til alle hudtyper. Hvis du har en sart hud, kan det være ekstra svært at finde gode produkter. Mange produkter er simpelthen for stærke mod sart hud, især produkter beregnet til tør hud. Så hvis du døjer med en kombination af sart og tør hud, kan det være svært at finde et produkt, som hjælper mod begge dele. Shieseido har desuden en lang række produkter, der henvender sig specielt til modne kvinder. De har en lang række produkter, med veldokumenterede resultater i forhold til anti-aging egenskaber. Produkterne har en lang række aktive stoffer, som går ind og opstrammer huden. Disse produkter virker samtidig fugtgivende, og kan afhjælpe den vinter-tørre og triste hud. Produkter under samme mærker inkluderer desuden Shieseido Deodorant og forskellige dufte.

Efter behandlingen

Efter at have anvendt en række forskellige produkter fra serien, kan Katrine mærke en tydelig forskel. Det kræver dog ikke kun gode produkter. For at have en smuk og sund hud, skal man have en overordnet sund livsstil. Det betyder at der skal dyrkes regelmæssigt motion og spises sundt og varieret. Katrine har derfor været i gang med en større forvandling af sit liv. Før spiste hun en del fastfood og søde sager, som bl.a. var med til at forværre hendes problemer med huden. Hun dyrkede ikke motion regelmæssigt. Efter en komplet ændring af hendes livsstil, kan hun nu se store forbedringer. Hendes hud er fugtig og smidig. Ændringen startede med bedre hudplejeprodukter og bedre vaner. Katrine begyndte at rense hendes hud hver morgen og aften, og hun har haft en dybderensende maske på to gange om ugen. Før glemte hun ofte at tage make-up af om aftenen. Hun har nu ændret sine vaner, så hun aktivt styrker hudens velvære. Samtidig med det, har hun også ændret kost- og motionsvaner. Hun spiser nu sundt og varieret. Hun besøger motionscenteret 2-3 gange om ugen og planlægger at deltage i et halvmaraton snarest muligt. Katrine er et bevis på, at når man først går i gang med en sund ændring i sit liv, er det nærmere at gå videre med flere sunde ændringer. Kun ved at opretholde denne sunde livsstil, vil Katrine være fri for trist og tør hud fremover.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *