Skab et personligt look med accesorries

Accesorries er alt det, man kan tage på, som ikke er decideret tøj, – altså det man med et helt almindeligt dansk ord, kalder for, – tilbehør.

Accesorries kan både have en konkret praktisk funktion eller blot fungere som pynt, ofte er der tale om en kombination. Et godt eksempel er et ur, der har til formål at vise tiden, men som for de fleste også er et smykke. Lækkert tilbehør fremstilles til begge køn og medvirker til at skabe et helt personligt look uanset hvilken stil, man går efter.

Det er med tilbehøret, at den daglige påklædning og festtøjet får et særligt twist. Med tøj alene, formår kun ganske få at skabe et unikt og bemærkelsesværdigt look, men når flotte og personlige accesiorres er det let, at eksperimentere lidt med sit udtryk og give den lidt mere gas.

Accesorries kan have en mere eller mindre eksklusiv karakter og kan derfor anskaffes til mange priser. Der er fordele ved den helt dyre type af slagsen, men bestemt også ved den helt billige type.

Sådan kendetegnes gode accesorries

Accesorries holder længe, har stor effekt og er slet ikke til at undvære. Gode accesiorres koster ikke nødvendigvis kassen og vil man være helt med på moden lige nu, så mikser man frækt det helt luksuriøse tilbehør med det man kan købe til småpenge.

Vil man gerne tænke økonomisk og strække sit tøjbudget længst muligt, så vælger man klassisk og enkle items, der kan styles til enhver anledning med forskelligt tilbehør. Et nyt smykke eller et smart tørklæde kan give selv den ældste kjole et helt nyt udtryk og liv.

Invester roligt i gedigne accesiorres, der kan holde hele livet og få selv den billigste bluse til at ligne en million. Det lidt pjattede og modeprægede tilbehør, kan man få rigtig meget sjov ud af og her er det mest fornuftigt, at købe den billige type, fordi man typisk kun vil bruge den slags accesiorres i et begrænset tidsrum og måske endda kun en enkelt festlig aften.

Med tiden får de fleste opbygget en lille samling af accesiorres og det er en rar fornemmelse, at have lidt af hvert at vælge imellem, så man hver eneste dag kan skabe et look lige efter humøret og anledningen.

Accesorries er for både kvinder og mænd

Accessories har alle dage været for begge køn. I dag er grænserne mellem kønnene mere svævende end tidligere, men der findes stadig en del kønsspecifikt tilbehør, som f.eks. slips eller hårpynt.

Helt traditionelt har mænds foretrukne tilbehør, altid været ure, imens kvinder er langt mere optaget af smykker. Moderne mænd og kvinder, især de yngre, har både et udvalg af ure og smykker.

Smykker og ure er noget af det mest udtryksfulde til begge køn og det er her, den enkeltes personlighed virkelig kan vises frem. Udvalget af disse accesiorres har aldrig været større og især ure, kan købes for langt billigere penge, end i gamle dage, hvor man typisk kun havde et enkelt ur, som man brugte hele livet.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *