Tre ting der kan føre til en lettere og mere afslappet hverdag

Cannabis olie. Et ord de fleste af os forbinder med en lovovertrædelse. Hvad de færreste er klar over, er at der faktisk findes en cannabis olie, der er lovlig i Europa. På nuværende tidspunkt er der kun en type af cannabis olie som er lovlig her i Danmark. Selvom mange måske forbinder det med noget negativt, kan cannabis olie faktisk have en form for helende resultat.

Den kan nemlig have en medicinsk effekt på flere forskellige patienter. Den kan både hjælpe dem der har ADHD og sklerose. Samtidig kan det ligeledes hjælpe mod generelle smerter. Disse olier indeholder ikke THC, stoffet man ryger for at blive høj. Dette er desuden også ulovligt i Danmark. Cannabisolien indtages typisk i dråbeform, placeret under tungen.

Du kan læse mere om cannabis olie inde på denne side.

Tag en pause fra hverdagens stress

Har du brug for en pause en gang imellem, kan et godt gammelt brætspil være den perfekte løsning. Brætspillet Partners Spil er det perfekte spil at tage frem efter maden. Lige meget om du spiller med familien eller vennerne, er det som regel en hyggelig oplevelse. Dette spil handler om at være stratetisk og god til at spille sammen med sin partner.

Helt basalt gælder det om at være det hold, der først får sine brikker i mål. Lidt ligesom i Ludo. Dog skal man tænke over sine træk, og være opmærksom på, at man også har en partner at spille sammen med. Der medfølger bl.a. 56 kort og 16 brikker. Det er disse brikker man skal få i mål for at vinde spillet. Udover at få sine egne brikker i mål, skal man også prøve at forhindre modstanderen i at nå målet. Alt dette kan du læse mere om i de medfulgte spilleregler.

Er du interesseret, kan du finde spillet på dette link.

Gør hverdagens kaos overskueligt

Har du ofte en hektisk hverdag med mange ting at huske, er dette måske noget for dig. Noget så simpelt som en kridttavle, kan nemlig hjælpe mere end du måske tror. Vi kender alle til det at være lidt stresset og ikke så opmærksom på de små ting. Som for eksempel at huske at købe smør med hjem efter arbejde. Eller at fodre hunden inden du skal til træning. Hvad end det er, kan det være utrolig rart at have en tavle hængende at skrive på.

Ofte har man dem hængende i køkkenet eller måske på hjemmekontoret. Det er nemlig her man ofte har nogle ting man gerne vil have nedskrevet. Det kan være en stor lettelse bare at nedskrive en påmindelse til sig selv med det samme. Især når man ikke har sin telefon ved hånden. Eller man bare ikke har lyst til at skulle åbne et bestemt program for at kunne notere. Disse tavler fås i sort, hvilket gør det muligt at skrive med kridt. Samtidig er de ofte magnetiske, så man har muligheden for at personliggøre dem med magneter og lignende.

Klik her og find den rette kridttavle til dig.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *