Børn leger, så der er brug for det perfekte tøj

Børn elsker at tumle og lege og når det bliver koldt udenfor er der for mange forældres børn kun en type beklædningsdragt der dur. Her kommer flyverdragten ind i billedet. Mange ville vælge mærket isbjörn, mange vil pege på den og sige “den her”. Det er den de vælger. Den fåes heldigvis også i flere forskellige farver, så uanset om man har en dreng eller pige, så er der muligheden for at vælge den.

Flyverdragten til det meste slags vejr

En flyverdragt er god til børn på et bestemt alderstrin. Den fungerer som en slags sikkerhed for forældrene, da den passer til al slags vejr af den slags som børn kan blive syge i. Her snakker vi selvfølgelig ikke som om sommervejr. Men i stedet om den slags vejr, som der er mest af her hjemme i Danmark. Det danske vejr er præget af gråvejr, blæst, kulde og fremfor alt regnvejr. Vores vejr herhjemme er ofte skyld i en masse brok, men vi opnår nok aldrig en tilstand i Danmark, hvor solskin er oftere på dagsordenen end regn og det må vi fortsat indrette os efter. Den type vejr gør omgivelserne ekstra våde og beskidte. Derfor vælger mange forældre flyverdragten, fordi i sådan en er man næsten sikret mod at barnet kommer hjem beskidt, altså andre steder end selvfølgelig flyverdragten som er designet til den slags, og barnet vil være så godt pakket ind at de vil kunne modstå det danske vejr i alle dets former og modstå forkølelse og andre form for sygdom.

Forældre vil gerne undgå at børn bliver syge

Små børn i flyverdragtsalderen bliver så nemt syge, der er snotnæser og forkølelser og influenza ofte en gæst. Men med en flyverdragt kan forældre værne sig mod det værste. Børn leger jo som børn leger og de tænker ikke over at blive beskidt, for dem er et mudderhul, en våd legeplads, en vandpyt bare et magisk sted hvor de kan udfolde sig. Børn er til stede i nuet, når de leger og tænker ikke på deres omgivelser på samme måde som voksne gør. De slider derfor på det tøj de har på og der er så den næste grund til at mange vælger en flyverdragt. Nemlig at den er skabt til at modstå det slid som børnene uundgåeligt vil pådrage deres tøj.

Skulle vi være så heldige at det er december eller januar måned i Danmark og vi har fået sne, så vil ni ud af ti børn gribe deres kælk for at finde den nærmeste store bakke og hive deres forældre med til hjælp. Eller de vil løbe ud i haven til en sneboldkamp eller for at bygge en snemand. Under disse forhold, vil en flyverdragt endnu engang være forældres førstevalg. Sne, kælkning, snemænd er lig med mange timer ude i det kolde vejr og her en flyverdragt ideel til at holde på varmen for børn. Når de så kommer ind igen efter en god, slidsom, beskidt legedag, kan forældre nemt tage flyverdragten af dem og vaske den, så den er klar til næste omgang leg og intet andet af barnets tøj er blevet beskidt eller slidt. En helt igennem genial opfindelse inden for børnetøj – og husk også at kigge her efter test inden du køber.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *