Guiden til en rigtig ’man cave’ – sådan bygger du paradis

En ægte mand er efterhånden blevet et sjældent syn i dagens Danmark. Førhen havde manden klasse, stil og elegance på en og samme tid. I dag er mange mænd underlagt deres bedre halvdel, hvilket betyder, at de lader kvinden diktere store dele af deres liv. Du har sikkert en kammerat, som er en god gammeldags ”tøffelhelt”. Vil du gerne undgå, at din kæreste eller kone får alt for meget magt i hverdagen, er en ’man cave’ det perfekte frirum, hvor du kan slappe af og give den gas med gutterne.

Hvad indeholder den perfekte ’man cave’?

En ’man cave’ er kort sagt et rum, hvor mandens vilje og regler er lov. Det er med andre ord et hus i rummet, hvor manden har stået for indretningen, køb af inventar og bestemt rummets formål. Enhver god ’man cave’ indeholder først og fremmest et stort, fedt fjernsyn – jo større, jo bedre. Tv’et er en ’man cave’s alter. Det skal levere underholdning til dig og dine kammerater, typisk i form af fodbold, håndbold, basketball eller andet sport. Det er altså vigtigt, at dit fjernsyn er i så god kvalitet som overhovedet muligt. Ud over et fedt TV er en mikroovn et must have. Mikroovnen skal sørge for varme pizzaer i massevis, popcorn og andre snacks. Du kan finde en billig mikroovn og et fedt LED-fladskærms-TV ved at besøge Euronics, som er din foretrukne leverandør til en vaskeægte ’man cave’.

Med et fedt fjernsyn og mikroovnen på plads har du styr på de grundlæggende ting, der gør en fed ’man cave’. Du er dog langt fra færdig. Det er nu, at du skal finde de ting, som gør forskellen mellem en gennemsnitlig ’man cave’ og den absolut fedeste i hele kongeriet.

En klassisk valgmulighed er selvfølgelig billardbordet. Med denne klassiker i midten af din ’man cave’ er du sikker på, at kammeraterne kommer forbi ved enhver lejlighed for at spille pool. Har du derudover sørget for et par kolde øl og nogle gode cigarer, er du aftenens ubestridte høvding med al prestigen, der følger med.

Er du mere til et slag bordfodbold, er dette bestemt også en mulighed. Du finder ikke en mand, hvor det ikke kribler i fingrene, så snart han nærmer sig et bordfodboldbord. Lysten til at tvære sine kammerater ud i en omgang bordfodbold er en del af mandens natur. Vælger du at investere i et bordfodboldbord, har du sikret dig dine venners loyalitet for evigt – eller lige indtil, at du smadrer dem i bordfodbold.

Med en af disse to valgmuligheder kommer du rigtig langt i forhold til at bygge din ’man cave’. Både billardbordet og bordfodboldbordet kan erhverves til billige penge på buffaloshop.dk, hvor du samtidig kan finde inspiration til en række andre produkter, som giver din ’man cave’ ekstra meget kant.

Har du et ledigt rum i huset, bør du tale med din kæreste eller kone om mulighederne for at bruge det til din egen personlige man cave. Gutterne vil med garanti elske dig for det.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *