Bliv klar til en campingferie for hele familien

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor vigtigt, at I allerede nu forbereder jer, så I ikke står midt i ferien og mangler det ene eller det andet. Er jeres plan, at I skal på campingferie, er der helt sikkert en række gode oplevelser i vente for jer, uanset om I vælger en tur i det danske eller en tur til det store udland. Der skal nok være spændende seværdigheder, som vil blive en succes for hele familien. Dog kan I ikke være på udflugt hele tiden – nej, der vil også blive brugt meget tid på campingpladsen, og derfor er det vigtigt, at I har underholdning med samt alt det praktiske til den gode søvn.

Find underholdning til alle

En campingferie er altid en super hyggelig oplevelse, hvor hele familien vil tilbringe meget tid sammen. Derfor skal I selvfølgelig have anskaffet jer nogle spil, som alle kan være med til. Få købt nogle brætspil ind, så I kan hygge jer om aftenen med et sjovt spil samt lidt snacks til den søde tand. Derudover er det vigtigt med nogle spil, der kan blive spillet på græsarealerne. Det kunne være petanque, et hestesko spil eller bare noget så simpelt som en bold. Alle disse forslag vil føre til en hyggelig gang konkurrence, som vil gøre tiden på campingpladsen endnu sjovere.

Dog kan I ikke altid være aktive sammen, og det er derfor vigtigt at have ting med, som hver især kan bruge tid på. Det kan være legetøj, en iPad og måske noget garn, så mor kan strikke lidt af og til. Her på siden er et stort udvalg af garn, og holder mor eller en anden i familien af lidt alenetid, hvor der kan strikkes, er det en rigtig god ide at smutte en tur forbi, eftersom der nok skal være garnet til det næste projekt. Vælger I at tage en iPad, en bærbar og andet elektronisk med, er det vigtigt, at I holder det lidt på afstand. Campingferien handler om at hygge sig med familien, så der skal passes lidt på med elektronikken.

Sov godt – uden den vante seng

Ofte kommer der lidt brok i løbet af ugen, fordi folk savner deres seng, og de mener nok ikke, at tynde liggeunderlag er til megen hjælp. Dette er da også helt rigtig, og skal I tilbringe en uge på en campingplads i jeres telt, er det vigtigt med noget ordentligt underlag, så ryggen samt kroppen får lov at slappe af. Se udvalget af luftmadrasser her, og find lige den madras, der passer til jer. De fylder ikke meget i tasken, men alligevel er der god komfort i dem, når de først får lidt luft i sig. Madrassen klarer det ikke alene – nej, der skal også være en god sovepose til, og er der det, skal I alle nok få en god gang søvn. Udover dette vil det også være en god ide med en lommelygte, hvis der bliver brug for lys, når mørket har lagt sig over pladsen.

Sommeren er over os, og skal I på campingferie, kan der søges lidt inspiration i ovenstående, men ellers er der mange andre steder på nettet gode huskelister, der kan hjælpe til.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *