Tænk ud af boksen og kom afsted

Sommerferien kommer igen hvert år, og den ligger altid samme tidspunkt. Der sker altså aldrig noget nyt og overraskende, når den rammer os. De fleste familier er ligeså forudsigelige som sommerens tilbagevendende. De tager det samme sted hen hvert år. De besøger de samme, gør det samme og spiser det samme. Dette kan være hyggeligt, men det kan også blive for meget. Prøv så vidt muligt at lave noget nyt så ofte som muligt, da man på den måde opnår endnu flere minder og oplevelser, som man kan se tilbage på med et stort smil.

Tag ud i det fri og oplev den mere primitive livsform

Har i været på charterferie på Mallorca de sidste mange år, og er tiden inde til at prøve noget andet end all inclusive, liggestol ved pool og shopping ture, så er her nogle muligheder i kan overveje.
Få købt en ordentlig vandrertaske samt et letvægtstelt og få ellers lavet en form for plan hjemmefra, så i ikke rejser helt i blinde, selvom det til tyder også kunne være sjovt. Man kunne eventuelt rejse rundt i udlandet kun udstyret med noget grej til overlevelse. Overvej de norske fjelde, skovene i Sverige eller tag til et varmt land som Italien. Rejs rundt og slå jer ned lige hvor i vil med jeres smarte letvægtstelt, som sikrer i kan komme tæt på de hyggeligste steder. Dette er en suveræn måde at rejse på, da man får en masse nye og sunde indtryk, som man ikke vil opnå, når man er omgivet med tjenere, som serverer alt på et sølvfad for en. Er dig og din partner eller familie klar på en udfordring og noget nyt, er der ingen tvivl om, at i skal rejse rundt i forskellige områder, og kun have de mest nødvendige ting med. Lav jeres mad rundt om et bål, og husk eventuelt noget snobrødsdej, så i rigtig kan få gang i familiehyggen.

En oplevelse for de unge 

Festivalerne er fyldt med unge folk, som klapper i deres små hænder af glæde, når de venter på hegnet skal væltes, så man kan styrte ind på festivalen. Der bliver holdt festivaler i stor stil i Danmark, og rigtig mange unge har stiftet bekendtskab med dette, hvilket er super forståeligt. På en festival sikrer du, at dig og dine venner får et minde, som i kan bærer rundt med jer resten af livet. Selvom mange unge har deltaget i en festival, er det stadig langt fra alle der har prøvet. Har man ikke været afsted endnu, så kan det ikke gå hurtigt nok, du SKAL afsted og opleve den vandvittige stemning. Få købt det helt rigtige telt til festivalen og det resterende udstyr. Når dette er på plads, er der en sidste ting, som mangler. Dine makkere skal med, og når først du får forklaret dem, hvad de har i vente, samt viser dem de mange kendte musikkere, der kommer på besøg, så er sandsynligheden for at de er klar nok oppe omkring de 110%.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *