Vi drenge og piger ligner hinanden mere om mere

Engang var rollefordelingen helt klar. Det var mænd, der var på arbejdsmarkedet, men det var også dem, som havde stemmeret. Det var kvinderne, der var hjemme i huset, hvor de passede børn samt lavede andre gerninger i huset. Disse roller er dog blevet blandet godt og grundigt, idet kvinder nu har stemmeret, og de sidder nu mindst lige så meget på arbejdsmarkedet som mænd. Det samme gælder de huslige pligter, hvor både mand og kone hjælper til, når huset og børnene skal passes. Mænd og kvinder er altså begyndt at minde mere om hinanden, når det kommer til rollefordelinger, men ser man på dem med modebriller, så har vi faktisk også udviklet os i en ens retning, hvilket egentlig er ret spændende.

Udviklingen i tøj

Engang var opdelingen i tøj helt klar. Kvinderne havde det store klædeskab, som var fyldt fra top til bund. Alt mens konen smed rundt med tøj, så havde manden sit ene fine jakkesæt, som blev hevet frem engang imellem ved festlige lejligheder. Dette billede har ændre sig drastisk, idet mænd nu også har et enormt klædeskab, og i flere forhold er det manden, som har mest tøj, hvilket er noget helt nyt, man ikke har set før. Ligeledes er manden nu heller ikke kun klædt i sort tøj, når han skal være fin. Det er nu blevet okay for mænd at klæde sig i flere farver, hvilket har gjort, at mange fester er blevet lidt mere farverig, som vi personligt er glade for, da det giver mode lidt mere kant.

Det er dog ikke kun klædeskabet og farverne, der har ændret sig. Det samme gælder nemlig for mærketøj. Engang havde kvinder og mænd hver deres mærker, når der skulle købes tøj. Sådan er det ikke længere, og faktisk deler vi mange af de samme mærker, som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Converse. Dette er en spændende udvikling, og snart deler vi nok også mange flere ting.

Vi er begge vilde med pyntegenstande

Før i tiden var det kun kvinder, der iførte sig smykker, når byen og andre festligheder skulle erobres. Sådan er det dog slet ikke længere, idet mænd nu også bære noget der kan kategoriseres som smykker. Vil taler selvfølgelig og mandens tro følgesvend, uret. Næsten alle mænd bærer ur, og det skyldes den virkning ure har på stilen. Ligesom smykker bidrager ure nemlig med en forbedring til stilen. Det giver altså lidt mere klasse og elegance, og hvem kunne ikke bruge lidt mere af det. Både mænd og kvinder vil gerne se pæne ud, når de viser sig offentlig, og dette kan gøres på mange forskellige måder, men vi er altså nået til enighed om nogle forskellige ting. Det rigtige tøjmærke er vigtigt, og det er da også derfor, at vi ofte har de samme mærker. Derudover er det vigtigt at have en eller anden form for smykke. Mænd har deres ure, hvilket kvinder også kan have, men udover ure har kvinder bl.a. deres armbånd og halskæder, noget som mænd ikke helt har taget til sig endnu, men måske kommer det.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *