Løfteborde hjalp Per ud af smerter

Der var en lang periode hvor Per havde ondt i ryggen efter arbejde. Arbejdsbetingelserne var ikke gode nok, for han skulle løfte mange tunge ting hver eneste dag. At løfte en enkelt ting hist og her gjorde ikke noget, men problemet var at han skulle løfte mange ting i løbet af en enkelt dag. Det var hans arbejdsgivere ikke klar over indtil han sagde det til dem. han havde gået med problemerne i et længere stykke tid. Han var ikke en som klagede, og da slet ikke til sine ledere. Han tænkte at det sikkert vil gå over igen – men det gjorde det ikke. Smerterne i ryggen blev blot værre og værre, og han blev til sidst nødt til at melde sig syg, fordi havde så ondt. Det var her, hans kone sagde til ham, at det var nødvendigt at han sagde det til sine ledere, hvad problemet var.

Sagde problemet til chefen

Per tog sig sammen, og efter at han havde lagt syg i et par dage, aftalte han et møde med sin ene leder. Han forklarede problemet. Han skulle løfte mange tunge ting hver eneste dag, hvilket han fik ondt i ryggen af. Han fik faktisk så ondt, at det gik ud over hans arbejdsindsats, og at han flere gange måtte melde sig syg. Lederen var forbavset over problemet, som han slet ikke havde tænkt over. Han var meget forstående, og havde dårlig samvittighed over ikke at have tænkt over det.                 

Efter at Per havde forklaret problemet til chefen blev der taget hånd om problemet med det samme. Chefen købte Saxlift løfteborde som gav medarbejderne de optimale arbejdsbetingelser. De gør sådan at arbejdshøjden er korrekt og at man ikke skal løfte noget gentagne gange. Det er super smart.

Løfteborde løste problemet

Efter den dag, har Per ikke skulle døje med forkerte løft eller forkert arbejdshøjde. Hans rygproblemet kom væk og nu er han endnu en gang glad for at arbejde. Det var virkelig godt, at hans kone sagde at han skulle sige det til chefen. Chefen skyndte sig at gøre noget ved det. Løfteborde gjorde virkelig en forskel for Pers arbejdsliv og også privat. Han har ikke ondt mere. At have ondt kan gøre meget ved personligheden og ved overskuddet. Heldigvis findes der gode løsninger i dag, så man kan undgå at få smerter.

En god mulighed er her løfteborde. De gør at folket ikke får ondt i ryggen ved at lave forkerte bevægelser hele dagen. Det kan godt være man ikke skulle tro, at en enkel bevægelse her og der kan føre til alvorlige og slemme smerter – men det kan det. Det fandt Per ud af på den hårde måde. Det kan godt være at han i dag har fået det bedre, men nogle gange sker det

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *