Sådan vedligeholder du bedst dit sengetøj

simpelt sengetoj

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Har du lige købt noget dyrt og lækkert sengetøj, som du gerne vil vedligeholde bedst muligt? Så findes der skam nogle gode råd, der kan sørge for, at dit sengetøj kan holde i lang tid. Der er intet værre end at købe noget dyrt sengetøj, og se finde ud af, at det faktisk allerede er ødelagt eller bare ikke fungerer efter et par måneder. Du kan også sagtens vedligeholde dit babysengetøj bedst muligt med præcist de samme råd.

Med nogle små tips og tricks, kan du nemt sørge for, at dit nye sengetøj holder længere end alt dit gamle sengetøj. Husk at følg alle rådene ellers vil det måske ikke have den bedst mulige virkning. Hvis du skal beholde dit lækre sengetøj i mange år, så kræver det altså noget vedligeholdelse.

Luft ud og giv det frisk luft


Hvis du lufter både dit sengetøj, din dyne og din hovedpude jævnligt, vil det være rigtig godt for dit sengetøj samt dyne og hovedpude. Du skal ikke banke på dit sengetøj, da dette ikke er optimalt. Du skal skam bare sørge for at åbne vinduet i dit soveværelse lidt oftere samt lufte dit sengetøj. Dette kan hjælpe med vedligeholdelsen af sengetøj og sørge for at det holder sig pænt en smule længere.

Vask dit sengetøj


Det kan ikke siges nok gange: vask dit sengetøj. Dette er noget af det vigtigste, når det kommer til sengetøj. Det skal vaskes jævnligt, så det altid holdes rent. På denne måde holder du også husstøvmider væk, hvilket bare er endnu en fordel. Hvis du tørretumbler dit sengetøj, kan dette sagtens slide på sengetøjet. Derfor er det altid bedst at lade det lufttørre, og sørge for at du ikke tørretumbler dit sengetøj alt for tit. Dette vil klart vedligeholde dit sengetøj, så du ikke hele tiden skal ud og investere i noget nyt. Det ville især være ærgerligt, hvis du er rigtig glad for dit sengetøj – specielt også hvis du har brugt rigtig mange penge på det.

Affugt dit sengetøj


Dit sengetøj har ikke godt af fugt, hvis det skal holde i flere år. Dette kan både ødelægge sengetøjet samt gøre det mindre pænt at se på. Når du står op hver morgen, vil der være fugt i både din dyne og hovedpude, som også vil gå ud over sengetøjet. Det er derfor en fordel, hvis du lader det hele fordampe, hvis du vil undgå grimt sengetøj.

Hold din dyne pæn for sengetøjets skyld


Hvis du skal vedligeholde dit sengetøj, så skal du også sørge for at vedligeholde din dyne og din hovedpude. Dette betyder, at du ikke kun skal sørge for at holde dit sengetøj, men også din dyne og pude. For eksempel skal du sørge for ryste dine dyner og puder hver dag. Dette sørger for, at dynen og puden holder sig spændstig og bliver fyldt helt ud med både fjer eller dun. Hvis du for eksempel gør dette, så vil dit sengetøj også se pænere ud.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få sandblæst din facade og energirenoveret dit hus

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Går du og overvejer at få renoveret facaden på dit hus fordi du går i salgstanker, så bør du bestemt overveje at vælge sandblæsning som første skridt. Sandblæsning fungerer lidt som en højtryksspuling af ydervæggene af dit hus, blot med sand i stedet...

CONTINUE READING

Comments : 0

Bedst i test

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Ovenstående salgsargumentation er ikke noget ukendt fænomen, når det kommer til salg af især hårde hvidevarer. Fabrikanterne kæmper hvert år om at få tildelt titlen, og selvom der findes flere forskellige kvalitetsteste, er de alle sindssygt attrakti...

CONTINUE READING

Comments : 0

Gode råd til at give din bolig mere værdi

By Goerlev-kom.dk / 3 år siden

Når man står og skal sælge en bolig, findes der forskellige måder, hvorpå man kan gøre huset mere værdifuldt. Mange mennesker har svært ved at sælge deres bolig. Det kan enten være fordi det er af ældre dato, og derfor ikke er så attraktivt for famil...

CONTINUE READING

Comments : 0