Albertslund: En kommune i børnehøjde

Børnehøjde

Leder du efter et sted at bosætte dig med din familie? Lyder en kombination af by, natur, masser af muligheder i børnehøjde og gode, kollektive transportmuligheder attraktivt? Så kan Albertslund meget vel være det rigtige valg for dig og din familie.

Et populært valg blandt børnefamilier

Albertslund kommune er en af de kommuner, som typisk omtales som værende en del af Københavns Vestegn. Vestegnen er en betegnelse for en række kommuner, som ligger vest for København. Betegnelsen omfatter som regel kommunerne Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj, Høje Taastrup og altså også Albertslund. Mens kommunerne først og fremmest har det til fælles, at de befinder sig i den del af Københavns Omegn, som ligger vest for hovedstaden, har de også andre træk til fælles.

Blandt andet har kommunerne det til fælles, at de især inden for de seneste år er blevet meget populære blandt børnefamilier. Dette skyldes formentlig dels, at flere har fået øjnene op for, hvad kommunerne på Vestegnen har at byde på for børn, men også at den pressede boligsituation i København har tvunget mange til at tænke anderledes, når de skal finde bolig.

Netop en kommune som Albertslund udgør et godt alternativ til at bosætte sig i København. Det skyldes dels, at kommunen geografisk ligger tæt på byen. Vil du gerne bo tæt på København, får du med en lejebolig i Albertslund en bolig, som ligger mellem 20 og 30 minutter væk fra indre by. De gode muligheder, når det kommer til offentlig transport gør det også let at komme til og fra byen. Ser du det som attraktivt at bo tæt på byen, men samtidig at nyde godt af et mere roligt og stille miljø, er en kommune som Albertslund også et godt valg.

At være barn i Albertslund

I en kommune som Albertslund prioriteres børns velvære højt, hvilket også gør kommunen attraktiv for børnefamilier. Med rigtig mange gode institutioner og hele fire store folkeskoler samt en enkelt skole med særlige tilbud til børn og unge med autisme og generelle indlæringsvanskeligheder, er der masser af plads til børn i Albertslund. Kommunen er i øvrigt indrettet sådan, at alle cykelstier er placeret væk fra trafikerede veje, så børnene trygt og sikkert kan cykle til og fra skole, institutioner og fritidstilbud.

At finde en lejebolig på Vestegnen

Selvom det ofte er nemmere at finde en lejebolig på Vestegnen, end det er i København, har mange som nævnt fået øjnene op for muligheden for at bo på Vestegnen, ligesom situationen på det københavnske boligmarked har smittet af på boligmarkedet i hovedstandens omegn. Derfor kan det godt kræve lidt arbejde at finde en Lejebolig Albertslund eller eksempelvis en lejlighed i Rødovre.

Et godt sted at lede kan være på nogle af de Facebook-sider eller -grupper, som er dedikerede til at slå ledige lejeboliger i givne områder op. Da lejeboliger i Albertslund, Rødovre og resten af Vestegnen i øvrigt er blevet eftertragtede, kan det ofte være et spørgsmål om at slå til, når muligheden er der uden at betænke sig for meget.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *