Smart indretning med Egon Eiermann

indretning

Synes du, at boligen trænger til en pæn overhaling? Nye møbler, ny stil, en ny start og et frisk pust? Hvis du er ude efter nogle gode indretningstips og inspiration, så er du havnet på den helt rigtige side. Denne artikel er inspiration til dig, der gerne vil indrette din bolig med møbler af høj kvalitet, stil og elegance. Den er for dig, der går op i, at dit hjem fremstår pænt og afspejler din egen personlighed og stil.

Minimalistisk indretning med stil

Det er i mange danske og skandinaviske hjem meget populært at indrette med den minimalistiske stil. Det har både de kvalitetsbevidste mærker samt de billige mærker taget til sig. Derfor findes der efterhånden også et ret stort udvalg af møbler til minimalistisk indretning. Der er dog stor forskel på dem – både når det gælder kvaliteten og designet, men også når det gælder signalværdien.

Møbler fra kæder såsom IKEA og lignende kan se meget fine ud, men du skal ikke forvente, at de har en forfærdelig lang levetid. Det er simpelthen blot et spørgsmål om sammenhængen mellem pris og kvalitet. Køber du møbler af et lidt dyrere og mere kvalitetsbevidst mærke, så kan du godt forvente at møblerne vil holde i længere tid. Bliver du trætte af dem inden de er slidt op, kan du også få mere for kvalitetsmøbler, hvis du vælger at sælge dem brugt, end du kan for discount møbler.

Når du køber møbler af et kvalitetsmærke, så får du siddemøbler, der er meget mere behagelige at sidde i. De giver ofte en bedre rygstøtte og der er lagt meget mere tid i at designe dem ergonomisk korrekt, samtidig med at de ser smarte ud, lige som gør sig gældende for et stort udvalg af Egon Eiermann møbler.

Stort udvalg af Egon Eiermann møbler?

Hvilket stort udvalg af Egon Eiermann møbler? Og hvem er ham Egon Eiermann egentlig? Egon Eiermann er en anerkendt designer og arkitekt, som er født i Tyskland i året 1904. Han har blandt andet designet et stort udvalg af Egon Eiermann møbler, men han har også fået stor anerkendelse på andre projekter såsom Kaiser Wilhelm Memorial Church i Berlin, hvor han arbejdede som arkitekt. Derudover har han modtaget adskillige priser for sit flotte arbejde.

Al den anerkendelse har ikke blot været tomme ord, og det afspejler sig tydeligt i hans designermøbler. Vælger du at designe boligen med et skrivebord fra Egon Eiermann samt et spisebord og spisestole fra Egon Eiermann, så signalerer du stor interesse for design og kvalitet til dine gæster – og så sidder du godt! Du kan sætte dit helt eget præg på disse møbler, da du selv kan sammensætte både stel og bordplade, så type, materialevalg og farver passer til lige netop din personlige stil.

Overordnet set er et stort udvalg af Egon Eiermann møbler designet i den minimalistiske stil, hvorfor de aldrig går af mode – de er så at sige tidløse i designet og kan derfor blive stående i lang tid, uden det virker som om, at din indretning er forældet og gammeldags.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *