Lidt inspiration til gaver til dåben

Der findes næppe en mere herlig og rørende begivenhed, end en barnedåb. Denne allerførste livsceremoni kræver en særlig opmærksomhed fra familie og venner til denne lille nye verdensborger.

Har man ikke været så heldig, at deltage i en barnedåb for nylig og har derfor lidt svært ved at finde ud af, hvad der er passende at give som gave, så fortvivl ikke. Dåbsgaver, både af den helt traditionelle og helt moderne slags, har aldrig været lettere at købe. Det sværeste bliver med sikkerhed, at vælge, for der findes i dag, så mange fine sager i godt design.

Det kan virke lidt mærkeligt, at skulle forære noget til nogen, der er få små til selv at pakke det ud eller virkelig sætte pris på det, så dåbsgaver vil altid, til en start, være lidt rettet mod forældrenes smag og stil.

Køb holdbare gaver til dåben

Det har alle dage været god skik, at give gedigne og smukke gaver til dåben. Gaver, der måske ikke lige med det samme kommer i brug, men ting eller smykker, der holder for livet, som man stadig har som voksen til minde om dengang livet begyndte og man fik sit navn.

Gaver til dåben er oplagte at vælge i metaller og ædle metaller, som guld og sølv. Den slags ting og smykker forgår aldrig og vil altid have masser af symbolværdi og en særlig status for modtageren.

Holdbare gaver, både i materialer og design, kunne være smykker, fotorammer, bestik, sparebøsser, rangler, men mulighederne er utallige.

En helt klassisk gave til begge køn, der igen er blevet meget in, er dåbsrøret. Dåbsrør findes i mange forskellige udformninger og bruges til at opbevare dåbsattesten i. Dåbsrøret tilføjes, i de fleste tilfælde, barnets navn og datoen for dåben, med en smuk gravering. En oplagt gaveidé, hvis man er så heldig at stå fadder for den lille, men noget alle kan give, hvis de virkelig vil give en mindeværdig og  unik gave.

En meget moderne og super anvendelig barnedåbsgave, der også sagtens kan bruges til både små piger og drenge, er flagstænger af metal. Disse kan også indgraveres. Med en flot flagstang, får den lille en rigtig sød gave, der vil komme frem på bordet til alle fødselsdage og vækker varme minder hver gang, selv i det voksne liv.

Gaver til dåben findes lettest på nettet

De lokale, traditionelle forretninger kan sjældent matche udvalget af gaver til dåben på nettet, så vil man sikre sig den bedste ting til de bedste priser, så må man online og shoppe.

Chanti kan også sørge for den helt rigtige indgravering på gaven, hvis man ønsker at tilføje dåbsgaven ekstra personlighed.

Online findes en stor verden af flotte dåbsgaver, at gå på opdagelse i. Tag en tur rundt og find al den inspiration du behøver, for at kunne træffe det helt perfekte valg til den lille. Bestillinger leveres hurtigt, så selvom det måske skal gå lidt stærkt, kan det sagtens lade sig gøre at få en holdbar og eksklusiv dåbsgave leveret på kort tid.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *