Stel fra Royal Copenhagen er en sikker vinder

Royal Copenhagen har givet os det musselmalede, som vi alle kender, og de har efterfølgende lavet andre smukke stel, der alle har traditionen med den riflede kant og krysantemumblomsten i centrum.

Du er aldrig i tvivl, når du ser en tallerken eller et krus fra Royal Copenhagen, for i deres design er der en rød tråd, der signalerer klassisk skønhed i et genkendeligt design. Selv det klassiske musselmalede kommer i forskellige designs, men du er ikke i tvivl, og de passer smukt til hinanden. Hos KopK kan du altid finde et godt tilbud på Royal Copenhagen lige meget hvilket stel, du samler på, eller om du er til mix og match.

Her synes man nemlig, at et stel så smukt, skal på tilbud jævnligt, så du og alle andre får mulighed for at tilføre jeres samlinger noget mere. Samtidig er det et godt sted at kigge efter gaveideer, for det er rart at give gaver og endnu bedre, hvis der er lidt mere i pakken, end modtageren havde forventet.

Hvem kan ikke lide Royal Copenhagen?

Et af de stel, du finder hos KopK, er Stel Musselmalet Helblonde. Det er kendetegnet ved det klassiske blå mønster, men er samtidig overdådigt i sin udsmykning og detaljerigdom, uden det bliver for meget af det gode.

Alle tallerkener og fade har en kant med små og fine huller hele vejen rundt, der alle er omkranset af den smukke blå farve. Fadene og skålene har en meget smuk fod, der giver dem et mere skrøbeligt udseende og samtidig får en til at tænke på svundne tider.

Detaljerigdommen er utrolig, og samtidig skal du huske, at dette stel på lige fod med alt andet, Royal Copenhagen laver, er håndmalet og glaseret i hånden af deres utroligt dygtige kunstnere.

Også derfor vil du aldrig få to ting, der er ens. Ligheden er enorm, og det utrænede øje vil ikke kunne se forskel, men dem, der arbejder med at male musselmalet har alle deres helt egen stil. De kan se forskel på, hvem, der har malet hvad. Præcisionen i deres arbejde gør, at det kan ingen andre, og ethvert stel er så perfekt, at du næsten tror det er maskinproduceret.

Helblonden

Musselmalet Helblonde hører til blandt det mest klassiske, du kan forestille sig. Det så som det musselmalede dagens lys i 1775, og det stod uændret helt til 1880, hvor det fik et nyere design af Arnold Krog. Du kan mærke historiens vingesus med dette stel, for med detaljerne i alt fra kanterne og krummelurer, er selve stellet fyldt med detaljer, du ikke finder hos andre stel.

Uagtet det har en del år på bagen, så er det stadig populært, og det skyldes at godt håndværk og smukt design skaber et produkt, der er evigt i stedet for flygtigt. Med helblonden kommer der en snert af svunden stil, men samtidig får du et smukt og langtidsholdbart produkt. Her viser Royal Copenhagen igen, at de har været fremsynet i deres arbejde for en helblonde gør sig godt på et moderne bord blandt glas og stål.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *