IT outsourcing giver rigtig god mening for de fleste

Har du en virksomhed, eller har du ansvaret for IT afdelingen på din arbejdsplads? Der er rigtig mange opgaver forbundet med IT drift, herunder servervedligeholdelse, troubleshooting og andre dagligdagsopgaver, der kan lægge beslag på en masse ressourcer, som måske kunne bruges bedre andetsteds. Outsourcing er i disse år blevet et populært emner i alle dele af en virksomhed, men det er hovedsageligt produktionsvirksomheder, der outsourcer store dele af deres produktionsaktiviteter til billigere lande. Der er dog et uudnyttet potentiale i mange danske virksomheder, som de med fordel kunne benytte sig af for at spare penge eller strømline forretningen.

Outsource server hosting

Hvis I er en virksomhed med store behov i forhold til IT, har I sandsynligvis jeres egne servere, typisk gemt af vejen i kælderen, hvor der er mørkt og køligt. Det kræver dog utallige mande- og eksperttimer, hvis man skal kunne få det optimale ud af sine servere. Der skal kæles og nusses for software såvel som hardware, og det er bestemt ikke nogen billig fornøjelse. Heldigvis kan din virksomhed sagtens outsource jeres server hosting til en kompetent sparringspartner, som kan sit kram. Vi kan i højt grad anbefale danske Netgroup. Her har man styr på alt det, der kræves for en sikker, pålidelig og stabil server drift, hvorfor I med garanti ikke vil kunne mærke, at en ekstern partner står for jeres server hosting – og så alligevel. De fleste vil nemlig kunne se frem til store besparelser i omkostningerne til netop server hosting, og IT afdelingen kan nu i stedet bruge deres tid og kræfter på noget, som reelt set skaber værdi for jer. Har I brug for andre IT løsninger? Læs mere om CO location her og meget andet.

Spar IT supporteren væk

Langt de fleste større danske virksomheder har en dedikeret IT supporter, som enten skal hjælpe forretningens kunde med problemer eller slukke brande i de forskellige afdelinger af virksomheden. Det er ikke just billigt, da en IT supporter jo skal have løn – både når vedkommende arbejder, men så sandelig også når han/hun er syg eller på barsel. Her skaber medarbejderen som sådan ingen målbar værdi for firmaet, og det kan således være en markant risiko at påtage sig, hvis man er en virksomhed, der i forvejen ikke har en alt for god likviditet. Her kan det i høj grad anbefales at lade en ekstern partner stå for jeres IT support.

Få adgang til IT og support løsninger hos Netgroup, som kan slukke alle de brande, der måtte opstå i forhold til IT vanskeligheder. Uanset om du har glemt dit kodeord, serverne er gået ned, eller du har brug for hjælp til at få opsat clouddeling, så kan Netgroups kompetente medarbejdere være den sparringspartner, du har brug for i din forretning. Det er billigt, risikofrit og gennemskueligt – du betaler et fast beløb hver måned, og du skal ikke frygte, at du ikke får noget for dine penge. Det er win-win for begge parter, og du vil med overvejende sandsynlighed opleve, at pengene er rigtig godt givet ud.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *