De mest populære udvidelsespakker i Sims 4

PS4

Er du også en af de mange, der er helt vild med at spille The Sims? Det højtelskede computerspil udkom i år 2000 og er i dag, 19 år efter, fortsat populært og spillet af folk i alle aldersgrupper hele verden over. Det seneste skud på stammen er Sims 4, hvor der endnu flere features og muligheder, end i de foregående grundpakker. Der er tilmed udvidelsespakker til Sims 4, som er med til at gøre Sims verdenen endnu sjovere. Læs herunder om nogle af de mest populære udvidelsespakker.

Du bliver hersker over vind og vejr i Sims 4 Årstider

Alle flittige stamgamers fra Sims 2 og Sims 3 kender uden tvivl nogle af de features, som Sims 4 årstider byder på, men med denne udvidelsespakke kan du endnu mere end før. Du har den ultimative kontrol over vejret i Sims 4 årstider. Lad der være evig sommer, vinter, forår eller efterår – det er helt op til dig. Kalenderen følger stadigvæk normale regler, men du kan bestemme, om det skal være solrigt i januar, eller om der skal være sne i juli.

Du kan få dine simmere til at bygge snemænd, hoppe i vandpytter, feje efterårsbladene sammen eller gå amok til et pool party. Bare husk at tilpasse deres tøj efter sæsonen, så de hverken fryser eller overopheder. Dine simmeres humør påvirkes af vejret, så hold godt øje med deres trivsel og sociale kompetencer under vintertiden.

Det, der blandt andet gør Sims 4 årstider til noget helt særligt er, at du nu kan etablere dine egne højtider i forbindelse med sæsonskiftene. Du sætter selv baren for, hvor og hvordan dine simmere fejrer højtiderne. Dine simmere kan endda fejre Thanksgiving og andre højtider i udvidelsespakken Sims 4 årstider.

Nye karriereveje i Sims 4 årstider

Lad dine simmere udfolde deres indre gartner og skab den perfekte drømmehave. Da du selv styrer vejret i Sims 4 årstider, kan du sørge for at simmernes have står knivskarpt hele året rundt.

Der er tilmed en ny karrieremulighed som gartner i denne udvidelsespakke. Dine simmere kan få grønne fingre fra en helt tidlig alder. De kan boltre sig i haven og endda lave blomsterdekorationer. Der er tonsvis af muligheder i Sims 4 årstider.

Snydekoder gør Sims 4 endnu sjovere at spille

Der er ingen tvivl om, at Sims 4 er fuld af muligheder. Men dine simmere kan have svært ved at få fat i hele interiørarrangementet, som spillet byder på, hvis de ikke har simelioner nok. Derfor kan det være en fordel at bruge de notoriske snydekoder, du måske allerede kender fra de tidligere grundpakker.

Nogle synes, at snydekoder gør Sims endnu sjovere at spille. Du kan gøre dine simmere rige, få dem helt op ad karrierestien og meget mere. Der findes en snydekode til hver ’kommando’, som du ønsker din simmer skal opnå. Du kan finde de forskellige snydekoder via nettet og opdage helt nye muligheder med spillet. Men uanset hvad er du garanteret en god spiloplevelse med Sims 4 årstider – med eller uden snydekoder.

You might like

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *