Tips til flotte keyhangers

key hangers

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Keyhangers kan bruges til mange forskellig ting. Som navnet antyder, kan de bruges til at have dine nøgler i, men de kan også bruges til mange andre formål. Blandt andet kan du bruge keyhangers med tryk til dit næste arrangement, f.eks. messer og store møder, hvor deltagerne får udleveret et navneskilt.

I stedet for de traditionelle sikkerhedsnåle eller clips, kan navneskiltet bæres i en keyhanger om halsen, som forhindre grimme huller og folder i tøjet.

Keyhangere med tryk


Keyhangere kan fås i mange farver og i forskellige materialer, men den største fordel er, at en keyhanger også kan udstyres med logo og tekst.

Forskellige grupper med forskellig adgang til møder kan for eksempel have forskellige farver med forskellig tekst på, som sammen med navneskiltet kan identificere deltagernes adgang til forskellige møder.

Keyhangers kan også bruges som reklame gaver, der reklamerer for dit firma eller en specifik vare du gerne vil gøre opmærksom på. Der er næsten ingen grænser for, hvad en keyhanger kan bruges til.

Broderet eller trykt


Alt efter hvad du har brug for, kan du enten få dit logo og tekst trykt på båndet eller broderet på. Broderingen er i reglen dyrere, men giver din keyhanger et mere sofistikeret udseende. Dog er der begrænsninger for hvad der kan broderes på et keyhanger bånd, og det er her at den trykte version kommer ind.

Broderingen kan foregå i én farve, hvor du kan få trykt logo og tekst på i to farver. Trykket kan være finere i opløsning end broderiet, og dermed give et pænere billede.

Forskelligt tilbehør


Keyhangers består i reglen af et dobbelt bånd med en krog i enden. De billigste af slagsen leveres med en simpel krog, hvor båndet er i én farve.

Men der er meget mere at vælge imellem, når du bestiller en keyhanger. Du kan, som sagt, vælge at få påtrykt eller broderet logo og tekst på selve båndet, og båndet kan i teorien have en hvilken som helst farve. Den påtrykte eller broderede tekst kan, i teorien, også være en hvilken som helst farve.

Derudover kan du få sikkerhedslåse sat på, som forhindre kvælningsulykker, da låsen vil åbne hvis der udøves et træk i båndet ud over det sædvanlige.

Du kan også få en plastikclips for enden af båndet, så selve krogen kan tages af. Dette kunne for eksempel være relevant, hvis du har din USB stik hængende i krogen og, i stedet for at tage den af krogen, kan du ganske enkelt tage klipsen af, bruge din USB-stik og så klipse den på igen.

Der kan fås forskellige typer kroge, lige fra de simpleste kroge til karabinhager, der sikre, at det du har hængende i krogen bliver hvor det er.

Derudover kan du vælge at bruge plastikkort, eller du kan købe kortholdere i forskellige udformninger og materialer, der kan sikre ID kortet imod snavs og ridser, hvis kortet f.eks. har en magnetstribe eller en chip indbygget.

Keyhangers med tryk sender et levende budskab til omverdenen og er meget synlige når de bæres omkring halsen.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det er en fantastisk følelse at drikke instant kaffe

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Instant kaffe er en drik, som mange mennesker elsker og det er rigtig godt at drikke i mange situationer. Det kan være rigtig hyggeligt at sidde og se en god film og have en dejlig varm kop kaffe i hænderne. Hvis det er koldt udenfor, er det rart at...

CONTINUE READING

Comments : 0

Et ur fra Larsen Watches fuldender ethvert look

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

I disse dage, hvor alle praktiserer sin egen stil, og forskellige looks kommer og går, er der én ting, der altid er en konstant faktor i alle slags udseende: ure. Et lækkert og tidløst ur kan både være det som styrer stilen i en bestemt retning og a...

CONTINUE READING

Comments : 0

Lidt inspiration til gaver til dåben

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Der findes næppe en mere herlig og rørende begivenhed, end en barnedåb. Denne allerførste livsceremoni kræver en særlig opmærksomhed fra familie og venner til denne lille nye verdensborger. Har man ikke været så heldig, at deltage i en barnedåb for...

CONTINUE READING

Comments : 0