Lidt inspiration til gaver til dåben

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Der findes næppe en mere herlig og rørende begivenhed, end en barnedåb. Denne allerførste livsceremoni kræver en særlig opmærksomhed fra familie og venner til denne lille nye verdensborger.

Har man ikke været så heldig, at deltage i en barnedåb for nylig og har derfor lidt svært ved at finde ud af, hvad der er passende at give som gave, så fortvivl ikke. Dåbsgaver, både af den helt traditionelle og helt moderne slags, har aldrig været lettere at købe. Det sværeste bliver med sikkerhed, at vælge, for der findes i dag, så mange fine sager i godt design.

Det kan virke lidt mærkeligt, at skulle forære noget til nogen, der er få små til selv at pakke det ud eller virkelig sætte pris på det, så dåbsgaver vil altid, til en start, være lidt rettet mod forældrenes smag og stil.

Køb holdbare gaver til dåben


Det har alle dage været god skik, at give gedigne og smukke gaver til dåben. Gaver, der måske ikke lige med det samme kommer i brug, men ting eller smykker, der holder for livet, som man stadig har som voksen til minde om dengang livet begyndte og man fik sit navn.

Gaver til dåben er oplagte at vælge i metaller og ædle metaller, som guld og sølv. Den slags ting og smykker forgår aldrig og vil altid have masser af symbolværdi og en særlig status for modtageren.

Holdbare gaver, både i materialer og design, kunne være smykker, fotorammer, bestik, sparebøsser, rangler, men mulighederne er utallige.

En helt klassisk gave til begge køn, der igen er blevet meget in, er dåbsrøret. Dåbsrør findes i mange forskellige udformninger og bruges til at opbevare dåbsattesten i. Dåbsrøret tilføjes, i de fleste tilfælde, barnets navn og datoen for dåben, med en smuk gravering. En oplagt gaveidé, hvis man er så heldig at stå fadder for den lille, men noget alle kan give, hvis de virkelig vil give en mindeværdig og  unik gave.

En meget moderne og super anvendelig barnedåbsgave, der også sagtens kan bruges til både små piger og drenge, er flagstænger af metal. Disse kan også indgraveres. Med en flot flagstang, får den lille en rigtig sød gave, der vil komme frem på bordet til alle fødselsdage og vækker varme minder hver gang, selv i det voksne liv.

Gaver til dåben findes lettest på nettet


De lokale, traditionelle forretninger kan sjældent matche udvalget af gaver til dåben på nettet, så vil man sikre sig den bedste ting til de bedste priser, så må man online og shoppe.

Chanti kan også sørge for den helt rigtige indgravering på gaven, hvis man ønsker at tilføje dåbsgaven ekstra personlighed.

Online findes en stor verden af flotte dåbsgaver, at gå på opdagelse i. Tag en tur rundt og find al den inspiration du behøver, for at kunne træffe det helt perfekte valg til den lille. Bestillinger leveres hurtigt, så selvom det måske skal gå lidt stærkt, kan det sagtens lade sig gøre at få en holdbar og eksklusiv dåbsgave leveret på kort tid.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det er en fantastisk følelse at drikke instant kaffe

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Instant kaffe er en drik, som mange mennesker elsker og det er rigtig godt at drikke i mange situationer. Det kan være rigtig hyggeligt at sidde og se en god film og have en dejlig varm kop kaffe i hænderne. Hvis det er koldt udenfor, er det rart at...

CONTINUE READING

Comments : 0

Tips til flotte keyhangers

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Keyhangers kan bruges til mange forskellig ting. Som navnet antyder, kan de bruges til at have dine nøgler i, men de kan også bruges til mange andre formål. Blandt andet kan du bruge keyhangers med tryk til dit næste arrangement, f.eks. messer og sto...

CONTINUE READING

Comments : 0

Et ur fra Larsen Watches fuldender ethvert look

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

I disse dage, hvor alle praktiserer sin egen stil, og forskellige looks kommer og går, er der én ting, der altid er en konstant faktor i alle slags udseende: ure. Et lækkert og tidløst ur kan både være det som styrer stilen i en bestemt retning og a...

CONTINUE READING

Comments : 0