Besøg byen der aldrig sover

new york chinatown

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Der findes store byer, og så findes der virkelig store byer. På den anden side af Atlanterhavet finder man en by, som overgår mange af de andre byer i verden. Der findes mange mennesker, enorme bygninger samt masser af kulturelle muligheder. Du ved nok allerede, hvilken by vi tænker på – ja det er ”The Big Apple” – New York. Byen som du har hørt så meget om, og du føler sikkert næsten, at du har været der. Den bliver nemlig konstant vist frem på TV, men vi kan hurtigt fortælle dig, at når du har været der i virkeligheden, så er fjernsynsoplevelsen ingen ting. New York har utrolig meget at byde på, og vil du besøge en by, som kan bidrage med alt mellem himmel og jord, så skal du et smut til USA, hvor byen der aldrig sover kan findes.

Det her skal du se i New York


New York er en stor by, hvor ca. 8 millioner mennesker holder til. Dette tal må siges at være ret stort, når det skal holdes op mod vores land, hvor der kun er placeret omkring 5 millioner samlet. Du skal altså være forberedt på en by, hvor der er mennesker og biler overalt. Dette ved du selvfølgelig godt, inden du tager afsted, og faktisk er det også en oplevelse i sig selv. New York er en by, der byder på meget forskelligt, men blandt andet de mange skyskrabere er noget, som mange ser som en oplevelse. Dette er det også, men der er ligeledes en række andre ting, som du skal smutte forbi, når du kommer til New York.
Empire State Building, Chrysler Building, Frihedsgudinden og Brooklyn Bridge er alt sammen noget, du skal besøge. Der er selvfølgelig en række andre ting udover disse, du også skal besøge. New York byder på en masse utrolige seværdigheder, og en uge er ikke nok, hvis denne smukke by skal besøges. New York er en forholdsvis dyr by, men billige flybilletter kan findes her, og du kan passende købe billetterne her, da du nok skal få brugt din del penge i den store by.

Tag på shoppetur


New York har meget at byde på, når det kommer til seværdigheder osv. Ligeledes har de dog et hav af butikker, som står klar med det nyeste tøj. USA er stedet, hvor vi henter meget af vores inspiration, når moden i Danmark skal udvikle sig. Derfor kan du passende købe noget tøj, når du allerede er i byen, hvor alt det mest moderne sælges. Selvom du måske ikke er personen med det største shoppegen, vil vi alligevel anbefale, at du sætter nogle timer af til at besøge de mange tøjbutikker, eftersom du nok skal finde noget tøj, der vil passe perfekt ind i din garderobe.

New York er en by i særklasse, og måske er det lige noget for dig – uanset hvad er det i hvert fald en oplevelse værd. Køb derfor dine flybilletter til New York her, så du kan opleve dette pragteksemplar af en by.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bliv klar til en campingferie for hele familien

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor vigtigt, at I allerede nu forbereder jer, så I ikke står midt i ferien og mangler det ene eller det andet. Er jeres plan, at I skal på campingferie, er der helt sikkert en række gode oplevelser...

CONTINUE READING

Comments : 0

Sådan sparer du penge på ferien

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Endelig ferie. Du har spinket og sparet længe, fundet de helt rigtige flybilletter og måske optaget et mindre rejselån, så du og familien kan få nogle velfortjente dage væk fra hverdagens stress og jag. Selvom ferie er dejligt, behøver den dog ikke n...

CONTINUE READING

Comments : 0

Tænk ud af boksen og kom afsted

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Sommerferien kommer igen hvert år, og den ligger altid samme tidspunkt. Der sker altså aldrig noget nyt og overraskende, når den rammer os. De fleste familier er ligeså forudsigelige som sommerens tilbagevendende. De tager det samme sted hen hvert år...

CONTINUE READING

Comments : 0