Hårde hvidevarer er svære at undvære

hvidevarer

By Goerlev-kom.dk / 2 uger siden

I dag kan vi jo nærmest ikke forestille os, hvordan det ville være at leve uden at have alle vores hårde hvidevarer.
Alle de mange dejlige maskiner, som vi har stående i køkkenet og på badeværelset, i bryggerset eller i kælderen, ville det være ret slemt at mangle.
De er blevet en så integreret del af vores daglige liv, at de bare hører med til det samlede billede af de praktiske opgaver, der er i en familie.

Den uundværlige tørretumbler

En af disse mange skattede hårde hvidevarer er en tørretumbler. Ikke alle mennesker har en tørretumbler, men de, der har en, ville meget nødigt skulle undvære den.
Især børnefamilierne nyder godt af at have sådan en maskine til at tage over, når det nyvaskede, stadigt våde tøj hives ud af vaskemaskinen. Med en tørretumbler i huset undgår du at skulle hænge det nyvaskede tøj op allevegne indenfor. Det er både upraktisk, uæstetisk og usundt for indeklimaet.
Alt det undgår du, hvis der står en tørretumbler klar til at tage imod tøjet.

Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?

Stort set alle producenter af hårde hvidevarer har også en eller flere tørretumblere i deres sortiment. Det betyder for forbrugeren, at der er virkelig mange at vælge imellem.
Læs gerne her om nogle af de modeller, der findes på markedet. Sæt dig ind i, hvad den enkelte maskine har af kapacitet og kræfter.
Størrelsen og effekten på tørretumbleren er vigtig, hvis du for eksempel har en større familie. Den genererer en anselig mængde af vasketøj og dermed en lige så stor mængde af tørretøj. Skal tørretumbleren kunne følge med, så skal den have en vis volumen og en vis størrelse motor.
Er din husstand mindre, behøver du ikke en af de største maskiner. Så kan mindre sagtens gøre det.

Tørretumblerens energiforbrug

Når du skal vælge en tørretumbler, giver det bestemt også god mening at være opmærksom på maskinens energiforbrug. Du kan jo vælge at gå efter en maskine, der er kategoriseret med lavenergi. Det kommer os alle sammen til gavn. Det er både godt for miljøet og for din økonomi.
Vi bør jo alle spare på energien alle de steder, vi kan gøre det.

Brug tørretumbleren med omtanke

En tørretumbler bruger selvfølgelig noget energi. Så hvis du bor et sted, hvor du har mulighed for at tørre tøj udenfor, så bør du gøre det, så vidt muligt. Det kan være vanskeligt på visse tidspunkter af året, men på andre tidspunkter er det både dejligt, frisk og fornuftigt at tørre tøjet ude i den friske luft.
På de gode, varme og tørre dage kan tøjet hænge ude, til det er knastørt, og så kan du bare bære det ind og lægge det sammen.
På andre dage, når tøjet ikke at blive helt tørt, og så kan du jo bære det ind og lægge det i tørretumbleren, så det kan tørre helt igennem.
Det er sund fornuft at bruge din tørretumbler med omtanke. Du kan sagtens undlade at bruge den nogle gange.

Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan vedligeholder du bedst dit sengetøj

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Har du lige købt noget dyrt og lækkert sengetøj, som du gerne vil vedligeholde bedst muligt? Så findes der skam nogle gode råd, der kan sørge for, at dit sengetøj kan holde i lang tid. Der er intet værre end at købe noget dyrt sengetøj, og se finde u...

CONTINUE READING

Comments : 0

Få sandblæst din facade og energirenoveret dit hus

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Går du og overvejer at få renoveret facaden på dit hus fordi du går i salgstanker, så bør du bestemt overveje at vælge sandblæsning som første skridt. Sandblæsning fungerer lidt som en højtryksspuling af ydervæggene af dit hus, blot med sand i stedet...

CONTINUE READING

Comments : 0

Bedst i test

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

Ovenstående salgsargumentation er ikke noget ukendt fænomen, når det kommer til salg af især hårde hvidevarer. Fabrikanterne kæmper hvert år om at få tildelt titlen, og selvom der findes flere forskellige kvalitetsteste, er de alle sindssygt attrakti...

CONTINUE READING

Comments : 0