En værtindegave skal vise din taknemmelighed

værtindegave

By Goerlev-kom.dk / 3 år siden

Skal man på besøg hos et vennepar er det altid god kutyme at komme med en værtindegave. Det er en måde at sige tak for indbydelsen på og samtidig også en lille form for taknemmelighedsgave fordi at hun har stået og kokkereret ude i køkkenet.

Det er altså en god mulighed for at give en lille smule tilbage og en god måde at vise høflighed på. Særligt hvis det er første gang man bliver inviteret hjem til middag hos nogen.

Noget spiseligt, brugbart eller bare noget smukt


En god værtindegave må gerne være noget brugbart men kan også bare være noget der er flot at kigge på. Noget udstyr til køkkenet som for eksempel nogle små skåle eller krukker til opbevaring vil man som regel heller ikke gå helt galt i byen med. Man kan også vælge at give en vase eller lysestage til boligen så der er lidt til indretningen. Vil man gerne forkæle kvinden lidt frem for at give en gave til hjemmet så kan man også vælge at købe en lille parfume eller en lækker ansigtscreme.

En smuk orkidé i en lille sød vase vil de fleste kvinder også synes er den god og flot værtindegave. Det kan for eksempel også bare være en lækker æske chokolade. Så skal man bare lige være sikker på at hun ikke er på slankekur og derfor må holde sig fra chokolade. Så er det naturligvis ikke den bedste gave at komme med. Eller en bytte med sukkerfri bolscher kunne også være et godt alternativ til den fede chokolade. Skal det være nogle lidt mere våde varer så er en god flaske vin heller ikke til at tage fejl af.

Så kan den enten nydes sammen med en mad hun har stået og lavet eller parret kan selv få lov til at nyde den sammen på et senere tidspunkt.

En gave til studenten


Kommer man lige pludselig i tanke om at parret for eksempel har en søn der lige er blevet student så er det også god stil at tage en gave med til ham. Vælger man studentergaver til ham 2016 er der et stort udvalgt at vælge imellem og der er det kun fantasien der sætter grænser.

De fleste unge mænd vil dog blive glade for en eller anden form for gadget de kan lege lidt med. Selvom man er ved at nærme sig de 20 så skal der stadig være plads til lidt tant og fjas ind imellem. Der behøver det hele ikke at være så seriøst. Det er god idé at undgå at give pengegaver da det ofte er en meget upersonlig gave, også selvom det kan være det eneste han har skrevet på listen. Så skal man som det mindste sørge for at levere pengene på en lidt mere kreativ måde end bare en seddel.

Der er masser af gaveidéer her i år 2016 så det er bare med at finde den helt rigtige gave der passer til anledningen.Comments : 0

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det er en fantastisk følelse at drikke instant kaffe

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Instant kaffe er en drik, som mange mennesker elsker og det er rigtig godt at drikke i mange situationer. Det kan være rigtig hyggeligt at sidde og se en god film og have en dejlig varm kop kaffe i hænderne. Hvis det er koldt udenfor, er det rart at...

CONTINUE READING

Comments : 0

Tips til flotte keyhangers

By Goerlev-kom.dk / 1 år siden

Keyhangers kan bruges til mange forskellig ting. Som navnet antyder, kan de bruges til at have dine nøgler i, men de kan også bruges til mange andre formål. Blandt andet kan du bruge keyhangers med tryk til dit næste arrangement, f.eks. messer og sto...

CONTINUE READING

Comments : 0

Et ur fra Larsen Watches fuldender ethvert look

By Goerlev-kom.dk / 2 år siden

I disse dage, hvor alle praktiserer sin egen stil, og forskellige looks kommer og går, er der én ting, der altid er en konstant faktor i alle slags udseende: ure. Et lækkert og tidløst ur kan både være det som styrer stilen i en bestemt retning og a...

CONTINUE READING

Comments : 0